Kunst i cafeen

Kunst i Cafeen

Jeg hedder Ulla Neergaard, og er 53 år. 

 

Jeg kalder mig selv fotograf. Det er ikke noget, jeg har været ret længe, men drømmen om at være det, har jeg haft i mange år. Den drøm er lige så langsomt ved at gå i opfyldelse. Kickstarten kom i 2014, hvor jeg tog på en uges sommerkursus i digitalt fotografi, på Holbæk Kunsthøjskole. Og på en enkelt uge forstod jeg, at det her med at fotografere kunne jeg simpelthen ikke holde op med. Det talte virkelig til noget dybt inde i mig… Så dér for tre år siden, begyndte min fotografiske rejse - en rejse hvor selve produktet “de færdige billeder” sådan set ikke er det vigtigste. Det er mere det, som opstår og udvikler sig indeni mig undervejs, som åbner for en anden måde at opleve og kommunikere med verden på, og det er så spændende og stimulerende for mig.

 For at udvikle mig som fotograf og billedskaber, er jeg med i en lille fotogruppe med billedkunstner, fotograf og videokunstner Jeanette Land Schou som mentor. 

 De billeder, jeg viser her i Rejseladen, afspejler hvor jeg er lige nu i min fotografiske rejse - eksperimenterende/legende med forskellige genrer, motiver, sort-hvid/farve osv. Og det kan lige så godt være det “sublime” i naturen på en rejse, en detalje i noget skrot, eller en lille underfundig opstilling hjemme i mit værksted, jeg bliver grebet af.

 

Tidligere udstillinger:

PH21 Gallery, Budapest. Gruppeudstilling 2016.

  Bornholms censurerede forårsudstilling 2017. Svanekegården.  

Café Rejseladen - Storegade 2, 4171 Glumsø - Tlf. (+45)30 25 14 02 - E-mail: kontakt@rejseladen.dk